TEAM WISSELINK
NIEUWS
SVEN WISSELINK
&
 CELINE PEDDEMORS

TEAM NIEUWS KALENDER FOTO'S LINKS GASTENBOEK CONTACT
                                
HOME

Zaterdag 9 november ons laatste verslag van 2013

We waren om 12 uur aanwezig bij de jaarlijkse sidecarparty albert schreuder zal deze dag foto's van ons maken dus even het cross spul aan getrokken.
Daarna naar de baan eerst gewoon zelf gereden en daarna andere mee laten rijden en bij andere in de bak gestaan dit was voor anders erg leuk om dat ook is te proberen rond 4 uur was dit klaar en gingen we ons klaar maken voor de prijsuitrijking
.  nog een aantal foto's in het album.
Die begon rond 5 uur half 6 begon in de tent we zijn hier 2e geworden we hebben een vol maar geslaagd seizoen gereden, waar we iedereen voor willen bedanken die ons hier bij heeft geholpen.
We zijn al bezig met het overleg voor het volgende seizoen en hopen jullie daar ook weer bij te zien.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Eindstanden 2013
Kids and Sidecars 2e
Club Halle jeugd 3e
Club Halle groot 3e
Streekwedstrijden 4e  
Umx 7e

De laatste keer de finish vlag voor dit seizoen.
Al met al een geslaagd seizoen
Waar voor wij iedereen die ons gesteund heeft voor
willen bedanken.
Zaterdag 09-10-2013 is de opstapdag in de Veldhoek met aansluitend de Sidecar party
wij hopen jullie daar te zien.
Wij al bezig met de plannen van volgend jaar wanneer hier meer nieuws over is zullen wij dat hier vermelden.


Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Made 2 en 3 11-2013

Dit weekend hadden we de laatste wedstrijd van de kidsandsidecars
Zaterdag vroeg vertrokken. Eenmaal aangekomen ff snel omkleden en toen mochten we ons klaar maken voor de training.
We mochten 3 rondes trainen. De baan lag er goed bij en er zat een goed tempo in.
Daarnaar hadden we een hele lange pauze voor de 1e manche.
De start van de eerste manche was goed en waren als 2e vertrokken. De baan was onder tussen wel wat zwaarder geworden door de vele klassen die er reden. Uit eindelijk zijn we deze manche 3e geworden.
Zondag ook weer vroeg vertrokken voor de laatste 2 manches van het jaar.
De start van de tweede manche was weer goed.2e bij de start. Er zat een goed tempo in en het rijden ging super. Uiteindelijk zijn we ook 2e geworden deze manche.
Daarnaar weer een hele lange pauze. In die pauze was het heel hard gaan regenen en daardoor was de baan aardig zwaar geworden.
De 3e manche hadden we een iets mindere start. De eerste paar ronden was het heel erg zwaar maar naar een paar ronden kwamen er sporen in en kwamen we goed rond. Ook hier zijn we 2e geworden.
We zijn ook dit jaar 2e geworden in het eindklassement.
alle foto's in ons album
Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Meijel 26-10-2013

Zaterdag 26 okt stond de eena laatste wedstrijd met de kas op het programma dit keer in Meijel
 S'ochtend vroeg weg en om kwart over 11 begon de training even beetje kijken hoe en wat ook omdat het een en ander met de motor is gedaan.
 1e manche goede start 2e de bocht door paar rondes op 2 gereden maar daar fouten gezicht naar plaats 3.
 2e manche slechte start als 4e door de bocht naar paar rondes naar plaats 3 gereden en het hier ook op uit gereden we hebben weer een mooie dag gehad en kunnen tevreden zijn met een 3de plaats

Foto's in het album


Volgend weekend is de laatste kas wedstrijd in Made op 2 en 3 november.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Heeswijk 12-10-2013

'S morgens vroeg vertrokken naar de 8ste wedstrijd van het kas kampioenschap. Een maal aangekomen ff rustig alles klaarzetten en omkleden.
Bij de training de eerste ronde een beetje kijken omdat we hier nog nooit eerder hadden gereden. Na de eerste ronde kon het gas erop en  er zat een lekker tempo in.
Daarnaar hadden we een hele lange pauze van ongeveer 3uur. In die tijd de motor weer helemaal klaar gemaakt voor de eerste manche.
De eerste manche verliep heel erg goed. De start was wel iets minder maar al snel naar plek 2 kunnen rijden en ook uitgereden op deze plaats. Daarnaar weer een hele erge lange pauze.
De start van de 2de manche was wel beter en van een 3de plek weer snel naar een 2de plek kunnen rijden. Vervolgens ook nog een paar ronden achter Veldman kunnen rijden, maar hun waren net een maatje te groot voor ons om ze de hele manche te kunnen volgen. En ook deze manche weer als 2de gefinisht. Totaal zijn we ook 2de geworden vandaag en het mooiste is dat we de 2de plek in het klassement hebben veroverd.
Voor ons was dit weer een hele mooie maar vooral lange dag. We hebben vandaag weer een mooie stap gemaakt
.
Foto's in het album

Volgende wedstrijd is op 26-10-2013 in Meijel

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11

Halle 29-09-2013

Zondag 29 sept, stond de laatste streekwedstrijd op de planning 8 uur naar Halle vertrokken en ohh wat was het druk maar een mooi plekje achter in het weiland gevonden.
De training verliep goed rustig aan beetje kijken hier en daar en het tempo opbouwen we hadden lekker lange pauzes dus geen gehaast.

De 1e manche mooie start plek opgezocht en daar hoor dan ook een goede start bij eerste bocht bakje aan bakje er door heen maar we zaten er goed bij later paar plaatjes verloren maar voor de rest wel goed gereden.
De 2e manche slechte start maar aan de bak om het weer goed te maken de baan lag er hier en daar wel aardig bij maar het was soms wel wat zwaar maar goed gereden.
De streekwedstrijden zitten er voor dit seizoen op volgend jaar gaan we het nog weer een keer proberen.
Volgende wedstrijd is op 12-10-2013 in Heeswijk.
Voor de foto's van Heerde en Halle zie ons album.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11
het was een prima weekend voor team wisselink/peddemors
zoals hier aangegeven door Celine


Heerde 28-09-2013

Vandaag stond de 7de nk wedstrijd op het programma in Heerde. S'morgens om 8 uur vertrokken we.
 Eenmaal aangekomen ff alles uitpakken en opzetten. Daarnaar konde  we rustig gaan omkleden. toen  hadden we de training. De training verliep goed en er zat een lekker tempo in.
Daarnaar een lange pauze in die pauze alles weer klaar gemaakt voor de eerste manche
.
Bij de eerste manche ging de start niet helemaal goed we kwamen door op een 5de plek. Snel een paar ingehaald en de manche uit gereden op een derde plek. Toen weer een lange pauze.  
De tweede manche weer een mindere start en weer van een 5de naar een 3de plek kunnen rijden we zaten de hele manche vast achter nummer 2 maar jammer genoeg konden we er telkens net niet langs.
Dus ook deze manche weer een derde plek.
Totaal zijn we vandaag 2de geworden.
Met nog 3 wedstrijden te gaan moet het mogelijk zijn om ook dit jaar weer een 2e plek te behalen.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Holten 01-9-2013

Dit keer hadden we weer een umx wedstrijd deze vond plaats in Holten. Rond 8:15 vertrokken naar Holten eenmaal aangekomen even alles rustig klaar zetten en omkleden.
Toen hadden we de training. De eerste paar ronden een beetje rustig aan omdat we niet al te vaak op harde banen rijden,hierna hadden we een lange pauze.
Bij de eerste manche moesten we op de tweede rij starten. De start verliep goed. Maar in de derde bocht stond iedereen vast en wij dus ook. Toen we los warem gekomen van iedereen wou de motor eerst nog niet lopen maar naar een tijdje dee die het gelulkig weer nu moesten we aan een inhaalrace beginnen. Deze ging redelijk goed en hebben nog een paar andere combinaties ingehaald. Daarnaar weer een lange pauze.
Net als bij de errste manche moesten we de tweede manche weer op de tweede rij. Deze start ging wel wat beter maar naar en paar meter kregen we al een tik van links en rechts en lagen we er bijna af. Gelukkig is dat niet gebeurt en hebben we een leuke en goede manche gereden
. enkele foto's in ons album de rest volgt deze week
In de eindstand hebben we plaats 7 bemachtigd.

De volgende wedstrijd is op 14-9-2013 in Hummelo

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11

Nog enkele foto's toegevoegd van de wedstrijd in Halle.

Halle 31-8-2013

Zaterdag 31 augustus stond er een kas wedstrijd op het programma half 12 vanuit baak vertrokken om daar een middagje te knallen en knallen hebben we zeker gedaan.
We mocht dit keer weer 3 manches rijden en met een stukje aanbouw van de baan trainen ging goed beetje kijken hoe de baan erbij lag.
De 1e manche goed begin met kop start bijna hele manche 2e gebleven een na laatste rond toch nog ingehaald maar netjes 3e geworden.
De 2e manche bij de start probeerde wat machines het start hek omver te rijden waarbij er veel rijders dacht dat het hek ging vallen maar duurde nog wel eventjes maar goed weg,als 2e door de bocht lekker gereden en ook deze manche 3e geworden.
De 3e manche met de start erg slecht weg maar goed terug gekomen en ook hier 3e geworden totaal uitslag dus 3e het was een super dag
meer foto's in ons album
We hebben een goede sprong gemaakt

We staan nu als 4e in de tussenstand

Iedereen bedankt voor de complimentjes

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Halle 17-8-2013

Vandaag stond er weer een wedstrijd op het progamma, deze vond plaats in Halle.
Om half 12 vertrokken naar Halle. Eenmaal aangekomen ff alles klaar zetten en omkleden.
Om 13:15 hadden we dan de training. De eerste ronde een beetje rustig aan omdat de baan was veranderd. Daarnaar zat er een lekker tempo in.            
Toen en kleine pauze en weer klaarmaken voor de eerste manche.
De start verliep goed en zaten in de middenmoot. We konden het tempo van een paar andere teams goed volgen. Voor de rest ging de manche heel erg goed. Na de eerste manche ff kijken naar de quads.
Daarnaar hadden we alweer de tweede manche,de baan was in de tussentijd wel zwaarder geworden.
De start verliep weer goed en zaten weer in de middenmoot. Dit keer konden we het tempo ook weer volgen van de andere teams. Maar aan het eind werden we allebei een beetje moe en moesten we ze laten gaan.
Voor ons was dit weer een hele mooie wedstrijd waar we veel hebben geleerd.
Dit keer maar 2 foto's al onze fotografen waren op vakantie

Volgende wedstrijd is op 31-8-2013 weer in Halle.


Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


 Halle 13-7-2013

Vandaag stond de 5e kampioen wedstrijd op het programma en het was ook gelijk een club wedstrijd voor de jeugd. Vandaag mochten we 3 manches rijden in plaats van 2. 
Om ongeveer half 12 vertrokken naar Halle. Eenmaal aangekomen ff alles klaar zetten en omkleden,tot onze grote schrik zagen we dat we de helmen vergeten waren.
Gelukkig lag er nog 1 in de bus van Leto en konden we de helm van Jordy Holkenborg lenen Jordy nog bedankt. Adéle is in de auto gesprongen om de helemen in Baak op te halen en was net voor de start terug.
De training verliep goed maar was wel een beetje aan de korte kant vonden wij. Daarnaar hadden we een kleine pauze van ongeveer 45 min. 
De start van de 1e manche ging heel slecht en we waren daarom als een van de laatste door de eerste bocht. De hele wedstrijd zijn we in gevecht geweest met team Hofman maar helaas kwamen we er niet langs. Hierna hadden we weer een korte pauze en konden we ons weer klaar maken voor de tweede manche.

 
Ook hier verliep de start weer heel erg slecht. Er zat een behoorlijk gat tussen ons en team Hofman. Maar ongeveer op de helft van de manche hadden we het gat gedicht en konden we proberen om er langs te gaan. Maar weer lukte dat niet net als in de eerste manche. 
Toen maar ff na bespreken met een paar mensen en de plekken aan gewezen waar we er langs konden. De start van de 3e manche was wel wat beter maar nog steeds niet zoals geplant. Nu hadden we wel vanaf de start de aansluiting met team Hofman en gelukkig naar een paar ronden zagen we een gaatje en waren we erlangs. Toen snel naar voren gereden. We zaten toen vlak achter team Notaert. Maar helaas kreeg Sven een steen tegen zijn gezicht en zat zijn bril onder bloed en konden we niet meer vol rijden.

We hebben nu even een tijdje geen wedstrijden.
De volgende wedstrijd is op 17-08 weer in Halle


Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11Winterswijk 6-7-2013

Zaterdag 6-7-13 hadden we een streekwedstrijd in Winterswijk 's ochtens vroeg daar heen gegaan om alles klaar te zetten en maken we waren als 4de in de groep die dag dus mochten we als vroeg ons melden.
Het was een heel stuk om van het rennerskwartier naar de baan te gaan de training verliep wel goed we vonden het geen leuke baan maar ja we waren er toch al we moesten iedere keer tussen de manche's lang wachten dus gewoon een beetje de motor schoon maken en in de schaduw zitten want om iedere keer dat stuk naar de baan te lopen in die hitte word je ook niet blij van.
De 1e manche waren als eena laatste weg en kwamen als laatste de bocht door de baan lag er aardig bij en we werden al snel moe waardoor de wil eruit was.
De 2de manche start ging aardig weer als eena laatste weg zo ging we ook de eerste bocht door het was een baan van volhouden en met verstand rijden want het hobbelde aan een stuk door 2 rondes reden we voor nr 32 maar dat konden we jammer genoeg niet vast houden maar we hebben aanstaande zaterdag weer een kas wedstrijd op het programma waar we ons ook voor moesten sparen maar we hebben deze dag wel veel bochten werk geleerd en we hebben weer een hoop punten meegenomen en staan nu in totaal 4e in de competitie

Aanstaande zaterdag 13 juli rijden we kas in Halle.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Oploo 29-06-2013

Vandaag stond de 4e kampioens wedstrijd op het progamma. dit keer waren we te gast in Oploo, 's ochtends rond half 8 vertrokken naar Oploo.
Eenmaal aangekomen snel in schrijven en omkleden, daarnaar hadden we onze training. De baan was nog een beetje nat bij de training maar er zat een lekker tempo in. 
De eerste manche we hadden een goede start en kwamen als 4e de eerste bocht door maar door een klein foutje kwamen we op plek 5 te staan,de hele manche zijn we met nog 3 andere teams in gevecht geweest tot dat er 2 vielen,wij konden hun nog maar net ontwijken en hadden de hele wedstrijd een mooi gevecht met notaert,uiteindelijk zijn we 3e geworden. 
Nu hadden we een pauze van ongeveer 3 uur,in die tijd maar ff de motor schoon maken en wat eten en drinken. 
Toen hadden we de 2e manche,de start was weer goed en we kwamen als 3e door de eerste bocht.We zijn de hele wedstrijd in gevecht geweest tot dat een zijspan uit de andere groep ons er niet langs liet en het andere team wel.
Uiteindelijk zijn we 4e geeindigd in de tweede manche en in totaal zijn we ook 4e geworden. 

meer foto's in het album

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11

Volgende wedstrijd is op 06-07-2013 in Winterswijk

Nog enkele foto's toegevoegd van de gp in Varsseveld en Genk


Genk 22 en 23-6-2013

Vrijdag 21 juni gingen we in de middag naar Genk om daar naar de wereld top te kijken en zelf een paar rondes te rijden.
Daar aangekomen hadden we ons plekje van vorig jaar weer opgezocht alle spullen op de plek gezet de bbq aangestoken en 's Avonds naar de tent gegaan.
De volgende dag zaterdag 22 juni vroeg op om onze demo te rijden maar eenmaal bij de stand aangekomen kregen we te horen dat er voor 12 uur niet gereden mocht worden dus dat hield al op.
Maar goed we geven niet op want 's Middags stond er nog een demo op het programma we hadden goed weer en de baan was uitstekend en het rijden ging goed jammer dat we de hele baan niet mochten rijden dat was mooier geweest,gelukkig mochten we om 18.30 nog een keer en toen wel de hele baan en het rijden ging weer goed.

   
foto's staan in het album

Die avond was er nog een rijders voorstelling met een aandenken van de organisatie bedankt daar voor,daarna nog in de tent gebleven en later weer naar de bus gegaan slapen en goed uitrusten voor zondag.
Zondag 23 juni vroeg opgestaan voor de erste demo van de dag helaas kregen we daar weer te horen dat er geen toestemming was gegeven om een demo te rijden later in de middag weer erheen gereden en mochten toen weer niet rijden dit was erg jammer maar het kijken naar de gp rijders was ook leuk al met al was het weer een geslaagd gp waar we erg van hebben genoten volgende week rijden we met de kids een wedstrijd in oploo tot dan.


Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11

29-6-2013 rijden we een wedstrijd in Oploo


Nog enkele foto's toegevoegd van de gp in Varsseveld.


Varsseveld 15 en 16-6-2013

Dit weekend hadden we de demo bij de gp van Nederland in Varseveld. Zaterdag heel vroeg al vertrokken naar Varseveld.  Eenmaal daar aangekomen snel omkleden en alles klaar zetten.
Om 8.30 mochten we de eerste keer rijden. De eerste ronden even kijken wanf we mochten niet de hele baan. Naar de eerste ronde konden we op tempo gaan rijden. Voor de rest verliep de eerste sessie goed. Daarnaar gingen we kijken naar de zijspannen en de quads. In de pauze mochten we voor de tweede keer rijden. Weer eerst even de eerste ronde rustig aan omdat er nu allemaal sporen waren. Net als de eerste ging de tweede sessie ook goed. Daarnaar naar de kwalificaties kijken van de A en B groep van de zijspannen.  Daarnaar mochten we dan voor de derde keer rijden. We moest wel ff wachten in het parc ferme. En omdat we moest wachten konden we hellaas niet zo lang rijden. 


Zondag mochten we ook nog 3 demos rijden.
De eerste sessie was al heel erg vroeg. De baan lag er goed bij maar was wel wat zacht op somige plekken.daarnaar maar weer ff naar de zijspannen en de quads kijken. De tweede sessie ging het best van allemaal. Er zat een lekker tempo in en de baan lag er prachtig bij. Daarnaar hadden we een rijders voorstelling.  Deze verliep niet zo goed zo als geplant. Want Celine stapte mis en kwam toen ten val maar gelukkig had ze er niks aan over gehouden.
In de pauze mochten we nog de derde sessie rijden. De baan was behoorlijk zwaar geworden maar naar een rondje hadden we een mooi spoor gevonden en hebben we fijn gereden.
Wij willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt bedanken, het was een geweldig weekend.
Kijk snel in ons fotoalbum.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11

22 en 23 rijden rijden we een demo in Genk tijdens de gp.

Net voor de gp van Vasseveld hebben we de nieuwe stickers kunnen plakken met dank aan Michel Leferink. Voor meer foto's zie album gp Varsseveld
foto Wietske van Dijk


Halle 8-6-2013

Er stond een mooi weekend voor ons op het progamma.
Zaterdag hadden we de 2e clubcross van de groten in Halle. We waren mooi optijd daar en konden dus rustig alles ff neerzetten en omkleden. Bij de training het eerste rondje ff de baan verkennen en daarnaar konden we op tempo rijden. Na de training ff wezen kijken bij de andere wedstrijden. Toen moesten we ons klaarmaken voor de eerste manche. We zaten er goed bij met de start maar het duurde een tijdje voordat we een gaatje konden vinden om team ribbers voorbij te gaan. Uiteindelijk is het ons wel gelukt om langs hun heen te gaan. Na de eerste manche ff goed uitrusten en weer klaar maken voor de tweede manche.
We hadden weer een goede start maar het rijden ging wel wat slechter dan de eerste manche.
We hebben de hele manche geprobeert om langs team ribbers te komen maar deze keer lukte dat jammer genoeg niet. 


  voor mee foto's van Halle en Lochem kijk in ons fotoalbum

Lochem 9-6-2013

Zondag hadden we ook nog een wedstrijd. Dit keer hadden we een umx wedstrijd in Lochem. 'S ochtends vroeg vertrokken en om een uur of 9 waren we aangekomen in het rennerskwartier. Ook hier hadden we tijd zat om alles klaar te zetten en om om te kleden. Rond 11 ur mochten we dan trainen. Aangezien dit de eerste keer was dat we op deze baan reden deden we afgesproken om de eerste 2 ronden rustig aan. Maar naar de eerste ronde ging het gas er al op. En hebben we lekker getraint.
Daarnaar hadden we een hele lange pauze. In die tussen tijd dus maar ff aan de motor gewerkt.
Toen hadden we de eerste manche. Deze begon wat later omdat er een rode vlag was van de klasse voor ons. Maar om ongeveer 3 uur mochten we starten. De start verliep goed, ook het rijden ging stuk beter dan in Halle. We werden ook veel aangemoedigd langs de baan.
Voor de tweede manche hadden we nog ee  paar tips gekregen om harder over de knippen te kunnen.
De start verliep hier ook weer helemaal goed. In de 3e bocht lagen een paar zijspannen maar wij konden er langs heen rijden en reden een manche uit het boekje. Alles ging goed en er zat een lekker tempo in. Wij vinden dit een hele leuke baan en zouden graag nog een keer in lochem rijden.
We hebben dit weekend weer veel bijgeleerd.
    
Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11

15 en 16 juni rijden rijden we een demo in Varsseveld tijdens de gp.
22 en 23 rijden rijden we een demo in Genk tijdens de gp.

De volgende wedstrijd is op 29 juni in OplooNieuwe sponsor van af heden gaat Van Silfhout ons ook ondersteunen.
Wij zijn heel blij met hun steun.
Van Silfhout is een automaterialen groothandel met vestigingen in Doetinchem,Winterswijk en Spankeren

 

Kijk ook een op WWW.VAN-SILFHOUT.COM 


18 mei streekwedstrijd Lichtenvoorde

Zaterdag 18 mei was onze 2e wedstrijd met de streekwedstrijden,deze keer moesten we in Lichtenvoorde.
's Ochtends vroeg vertrokken naar baak daar snel nog wat ingepakt en met het team op naar Lichtenvoorde, daar alles klaar gezet, omgekleed en kort daarna moesten we ons melden voor de training.
Deze verliep wel aardig jammer dat het zo kort was maar in ieder geval goed de baan kunnen verkennen
. De rest staat in het album.
De 1ste manche moesten we op de 2e rij plaats nemen pech dat de genen voor ons niet goed weg ging en wij er achter bleven.De 1e ronden ging het wel aardig tot we team meijer niet meer in het zicht hadden door dat we stil kwamen te staan en Sven de kop liet hangen, dit was erg jammer ondanks dat de baan er goed bij lag.
De 2e manche start weer 2e rij deze keer konden we er iets beter bij blijven, wat later afzwakte het ging wel wat beter als de 1ste manche.
Vandaag zat er helaas niet veel in hopen dat volgende week in Halle op onze thuis baan we meer van ons kunnen laten zien.
 
Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11

Volgende wedstrijd is op 25 mei in Halle
 


20 april clubwedstrijd Halle en 21 april umx wedstrijd Harfsen

Dit weekend hebben we 2 keer gereden.
Zaterdag hadden we de clubcross bij de halmac Halle. Toen we daar aankwamen ff alles klaar zetten en omkleden.en konden we ons gaan opmaken voor de training.
De training verliep goed.de eerste paar ronden een beetje kijken en daarna op tempo gaan rijden.
Na de training hadden we een aardige lange pauze in de pauze nog even bij de solo's wezen kijken en daarnaar hadden we onze eerste manche.
Hellaas ging het bij de start al mis. We kwamen in aanraking met een andere combinatie en kwamen we in aanraking met hekken. Hierbij raakte sven iets geblesseerd an zijn pols. Maar voor de rest verliep de manche goed. Na de eerste manche kwamen we er achter dat de koppelingskabel kapot was. In de pauze die dus maar even snel gemaakt en maar weer klaar maken voor de tweede manche.
Deze verliep iets minder goed. Sven had nog wat last van zijn pols dus kon niet vol rijden.
 
Voor foto's van deze wedstrijden zie ons album

Zondag hadden we onze eerste umx wedstrijd. Deze vondt plaats in Harfsen. Bij de training lag de baan er mooi bij en hebben we fijn gereden. Bij de eerste manche hadden we een goede start en konden we een aantal ronden het tempo van de andere volgen. Maar zo beetje aan het einde van de manche kregen we allebei last van de vermoeidheid in armen en benen. Dus toen iets minder hard kunnen rijden. De tweede manche was meer overleven dan crossen. Hier hebben we een beetje rustig gereden. Maar het was wel weer een hele leerzame dag voor ons.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


6 April streekwedstrijd Varsseveld

Vandaag was het dan zo ver de eerste streek wedstrijd voor ons.
Ongeveer half 9 vertrokken we naar varsseveld voor onze eerste streekwedstrijd. Eerst alles even klaar zetten en omkleden. Rond 10 uur mochten we dan beginnen aan onze training.
De eerst paar ronden even kijken of er iets was verandert aan de baan en daarnaar konden we op tempo gaan rijden.
Na de training was er een lange pauze van ongeveer 2 en een half uur lang. Toen mochten we ons klaar maken voor de eerste manche.
Helaas liep de manche niet zoals gewilt. Bij de start lieten we hem eerst afslaan. Daanaar wel geprobeerd om naar voren te rijden maar dat lukte niet helemaal.
De tweede manche verliep veel beter. We hadden een goede start en konden een met een goed tempo rondrijden. Voor ons was dit een hele leerzame dag.

Voor meer foto's zie het album


Tot de volgende cross die is op 20 april in Halle

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


30 maart training Halle en 1 April  wedstrijd Hoge Hexel

Zaterdag zijn we nog even naar Halle geweest om de yamaha in te rijden en weer aan ons eigen zijspan te wennen we hadden immers
de laatste 6 weken met de honda van Milchel gereden.Zie ook de foto's in het album

Vandaag stond de derde kampioenswedstrijd op het progamma in hoge hexel. Eenmaal daar aangekomen ff alles klaar zetten en maar eens gaan omkleden.
Ook nog even snel een rondje over de baan gelopen en daarnaar moest het gebeuren. De training verliep goed.
De eerste paar ronden een rustig tempo en daarnaar kon het gas erop. Daarnaar hadden we een hele lange pauze meet veel spectakel van de autos die rond reden.
De eerste manche ging super goed en werd beloond met een 2e plek. Daarnaar weer een lange pauze. En toen mochten we ons weer klaar maken voor de tweede manche.
De tweede manche verliep niet zoals we helemaal gehoopt hadden. Met de start zaten we er nog wel bij maar we konden maar geen goed tempo maken. Uiteindelijk zijn we als nog 5e geworden.
Ook willen we nog een paar mensen die dit mogelijk heeft kunnen maken dat zijn namelijk Henry Ankersmid die met ons zo veel mogelijk probeert te trainen.
en we willen ook nog Michel Leferlink (Leto) bedanken, want door hem konden we weer gebruik maken van onze yamaha en voor het lenen van de Honda.
Allebei hartstikke bedankt namens het team.

Voor meer foto's zie het album

Tot volgende week dan rijden we op 6-4 de 1e streek wedstrijd in Varsseveld. 

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


Trainingen 23-2, 9-3 en 16-3.
Onze laatste wedstrijd was op 17-2.
Om goed voorbereid aan de volgende wedstrijd te beginnen hebben we toch een aantal
trainingen afgewerkt.

De 1e was op 23-2 hier reed Sven samen met Johnny Ankersmid omdat Celine afwezig was,
we trainden samen met team veldman in varsseveld.

9-3  weer samen met team veldman getraind dit keer in Heerde hier was ook team vos-rietman aanwezig.

16-3 opnieuwe naar varsseveld om hier 3 x keer te trainen .

Waarschijnlijk trainen we 23-3 in Halle als laatste voorbereiding op  de wedstrijden van 1-4 Hoge Hexel kas wedstrijd
en 6-4 Varsseveld de 1e streekwedstrijd.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


17-02-2013 Reusel

Zoals de meeste mensen al wisten was ons eigen blok vorige week kapot gegaan daarom reden we vandaag met de motor van Michel Leferink.
De training verliep goed we moesten nog wel ff aan de motor wennen. Daarnaar nog ff bij de andere klasses gekeken.
De motor en de rest en beetje schoon gemaakt in de pauze en daarnaar weer klaar maken voor onze eerste manche.
Deze verliep goed maar helaas konden we de derde plaats net niet vast houden.
De tweede manche verliep eigenlijk het zelfde als de eerste maar nu konden weer wel de derde plek vasthouden.
Aan het einde van de dag kregen we nog en mooi presentje.
Voor ons was dit weer een leuke en leerzame cross.

Meer foto's van dit modder feest in ons album

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


09-02-2013 Nunspeet

Zaterdagmorgen vroeg vertrokken voor onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.
Tijdens de training deden we een beetje voorzichtig, omdat we dit soort ondergrond nog niet kenden                    
en we ook even moesten wennen aan het nieuwe blok.
Voor de rest liep de training goed.
Na de training nog even naar de andere klasses gekeken en wat eten en drinken,
nu was het tijd om ons voor te bereiden voor de eerste manche.
De start verliep goed en we konden het tempo iedere ronde wat op schroeven.
Aan het einde van de derde ronde ging het helemaal mis net voor het start terein sloeg de motor af en kwam er allemaal water uit de motor.
We wisten toen al dat het einde was, helaas is het blok helemaal vastgelopen. 
Zondagmiddag is het blok er uit gehaald en we hopen dat het deze week allemaal weer klaar is zodat we volgende week in Reusel weer aan de start staan.
 
Voor meer meer foto's zie ons fotoalbum

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


19-1-2013
Na een rustige periode even een up date over het zijspan.
Leto heeft het nieuwe blok er in gezet al was dit niet even
het oude blok er uit en het nieuwe erin hier moest toch nog
het een en ander voor worden verandert.
Nu even de kabelboom aan sluiten en klaar maar ook dit is geen
makkie deze kabelboom is overleden nu wachten op een nieuwe
deze hopen we as de week te ontvangen.
Wat wel zonder problemen ging was de vering deze is compleet
gereviseerd en de achterveer is vernieuwd.
Nu hopen dat de kabelboom er as week is en het weer mee zit
zodat we volgende week kunnen trainen en dan
de 1e wedstrijd in Reusel op 03-02-2013.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11


We hebben een nieuwe sponsor

Wij willen Stef Willems bedanken voor zijn steun aankomend seizoen.

Op dit moment wordt er druk aan het zijspan gewerkt bij letotechniek er komt een nieuwer blok onder wel weer een yamaha 450 maar een paar jaartjes jonger
ook wordt de vering gereviseerd bij reiger en er komt een nieuwe achterveer in.
We hopen dat we in januari de eerste meters kunnen maken.
Klik hiervoor  de stickerset en het shirt  voor 2013 .

stickerset 2013


Opstapdag De Veldhoek 10-11-2012

Dit is ons laatste kunstje in 2012.

Zaterdag middag vertrokken we met team wisselink/peddemors,team leferink/wisselink en quadrijder Sem Leferink  
richting de Veldhoek voor de jaarlijkse opstapdag
. meer foto's in het album
We reden dit keer met nr.2 dit hadden Henry en Robert ff geregeld omdat we  2e geworden zijn.
Hier hebben we veel gereden met verschillende rijder en bakkenisten.
Ook was er veel publiek en mensen die een paar rondjes in een zijspan wilde rijden.
De volgende teams kwamen in actie wisseklink/peddemors,wisselink/beunk,veldman/peddemors en wisselink/ankersmid.

Om 16.00 was er nog een kleine wedstrijd na een redelijke start kwamen we goed op gang,in het begin reden hofman/hofman bij ons weg maar halverwege de wedstrijd
kwamen we steeds dichterbij en 2 ronden voor het einde konden we ze inhalen waardoor we uiteindelijk 4e werden.

Direct hierna was er gezamelijk eten in de tent met aansluitend de prijsuitreiking  van dit seizoen.
Opa Bart nam tijdens deze bijeenkomst afscheid als voorzitter van kas ,Bart bedankt voor al je werk voor de kids.
  
De winnaar van de Ton van Heugtenbokaal is dit jaar Gerda Meijerman gefeliciteerd je hebt hem verdient.

Dit was ons laaste kunstje voor dit jaar.
We zijn al volop bezig voor aankomend jaar.
Mocht er nieuws zijn dan zullen we dit op de site zetten.

Iedereen de ons geholpen en gesteund heeft BEDANKT en tot volgend jaar.


Groetjes Team Wisselink/Peddemors#11
VERSLAGEN 2012
                    
VERSLAGEN 2011
                        


                                                                                                                                                                                                                    
©  Webdesign door Henry