TEAM WISSELINK
NIEUWS

SVEN WISSELINK
&
 CELINE PEDDEMORS

                                
TEAM NIEUWS KALENDER FOTO'S SPONSOREN LINKS SUPPORTERS GASTENBOEK CONTACT


HOMEMeijel 26-10-2014 mon (door Sven)

De volgende dag hadden we een wedstrijd van de MON. De training verliep niet helemaal zoals gepland. We zijn een keer op iemand anders geknald. Uiteindelijk konden we nog wel een redelijke tijd neerzetten. Toen hadden we de eerste manche de start was opzich wel goed maar helaas sloeg de motor af en moesten we van achteren terug komen. Dit lukte aardig en we hebben er ook nog een paar ingehaald. Maar helaas hadden we vandaag ook weer pech. Door een afgebroken koppelingskabel was het over en uit voor ons. Helaas hebben we de tweede manche daarom ook niet meer kunnen rijden. Volgende week zijn wij in de Veldhoek.
meer foto's in ons album

08-11-2014 zijn wij in de Veldhoek voor de opstapdag hier bent u van harte welkom aanvang 12.00.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


 Meijel 25-10-2014 kids (door Sven)

Dit weekend hadden er onze laatste wedstrijd van dit seizoen in Meijel. Zaterdag ochtend vroeg vertrokken naar Meijel. Toen daar aangekomen wezen inschrijven en alles uitgepakt en klaar en ons klaar gemaakt voor de training. De training verliep goed en er zat gelijk al een lekker tempo in. De start van de eerste manche was goed en we zaten gelijk voorin. Een paar ronden konden we team veldman volgen maar uiteindelijk liepen hun toch wel iets uit. Uiteindelijk zijn we hier 2 de geworden
. meer foto's in ons album
De start van de tweede manche was ook goed en dit keer hadden we de holeshot. We konden de kop positie een paar rondes volhouden. Daarna konden we veldman nog wel volgen maar helaas gingen wij bij het neerkomen van een spring bult over de kop. Gelukkig hadden we allebei niks ergs en konden we snel weer op de motor stappen. Helaas zat er in de tweede manche niet meer in dan een 3de plaats.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Zondag 19-10-2014 dag 2 Heeswijk bij de MON nationale (Celine)

Vandaag maakte we onze debuut bij de MON Nationale. We zouden dit jaar de laatste 2 wedstrijden van de MON meerijden, om dit te proberen voor ons seizoen 2015. Dit beviel ons erg goed. De training ging wat minder goed, maar de eerste manche ging iets beter. De baan was hier en daar best wel zwaar, maar deze manche zijn we 7e geworden. De 2e manche de baan was minder zwaar en goed te rijden. Het tempo zat er goed in en we konden hier en daar wat teams inhalen. Deze manche zijn we 5e geworden en dag totaal zijn we 5e geworden. Voor onze eerste keer dit te proberen zijn we blij met deze uitslagen en hebben we een geslaagd weekend gehad.
meer foto's in ons album

Volgend weekend 25 en 26 oktober rijden we op zaterdag onze laatste wedstrijd bij de kids en zondags rijden we mee bij de MON.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Zaterdag 18-10-14 dag 1(kids) Heeswijk. (Verslag Celine)

Vandaag werd onze een na laatste wedstrijd gereden in Heeswijk met de kids. zaterdag morgen vertrokken we vroeg met het team naar Heeswijk. Daarna alles klaar gezet.
We waren vandaag als laatste groep aan de beurt. De training ging goed we hebben hier al èèn keer eerder gereden, maar toen alleen de halve baan. Vandaag reden we de hele baan wat goed uit kwam , want dan konden we voor de dag erna bij de MON goed oefenen
.  meer foto's in ons album

De 1e manche we mochten als een na laatste een plek achter het start hek zoeken we stonden in het midden het hek viel en we waren als 2e weg in de bocht naast team Veldman alleen in de 2e bocht werd het wel erg stil (doordat er wat team achter op elkaar kwamen ) dus we lagen op plaats 1 dus we deden er alles aan om deze plaatst te behouden het werd elke ronde wel steeds spannender omdat we team veldman steeds dichter bij zagen komen maar we geven de moed niet op de laatste 2 rondes zat team veldman achter ons maar kwam er niet voorbij en we werden deze manche 1ste.
De 2e manche stonden we wat meer aan de binnen kant achter het start hek. Deze keer hadden we een slechte start, als 3e door de eerste en tweede bocht en als 2e door de derde bocht. We zaten een grote deel van de wedstrijd achter team veldman, maar dit konden we helaas niet volhouden, doordat Celine last van haar rug kreeg. Dus dan maar een tandje lager en de laatste 3 rondes uitrijden. We werden deze manche 2e. Dag totaal zijn we daarom ook 2e geworden. daarna gingen we naar het café waar de prijs uitreiking werd gehouden.


Groeten team Wisselink/Peddemors #11Verslag Kleinhau 28-09-2014 (door Sven)

Dit weekend reden we met de kids een wedstrijd inKkleinhau.
Zaterdag middag rond een uur of 3 vertrokken we en kwamen rond 6 uur aan. Toen de tent opgebouwd en alles uitgepakt. Zondag werd besloten om nog in een andere klasse mee te doen.
Eerste hadden we de training van de kids. Deze training hebben we rustig aan gedaan om vooral te wennen aan de harde baan, want dit was onze eerste keer op een harde baan. Daarna hadden we de training met de volwassen. Hier hebben we wel een paar ronden aangezet en uiteindelijk hadden we een 12de tijd van de 22.

De eerste manche met de kids ging redelijk. We kwamen helaas niet verder dan een 5de plaats en we merkten ook dat op de technische stukjes wij nog wel iets te kort kwamen qwa ervaring.
De eerste manche met de volwassen ging al wel iets beter, maar helaas hadden we een slechte start en moesten dus naar voren rijden. Het was moeilijk om in te halen op deze baan maar uiteindelijk zijn we nog 15e geworden. De tweede manche bij de kids hadden we een betere start. En het rijden ging ook al steeds beter. Ook deze manche zijn we 5de geworden.
Toen hadden we onze laatste manche van de dag. De start was wel wat minder maar deze manche hebben we het fijnst en best gereden van alle.
We hebben dit weekend heel veel ervaring opgedaan en gaan ook zeker vaker op harde banen rijden.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Zondag 21-9-2014

Vandaag een wedstrijd voor ons met de kids in de hoeve.
Er waren helaas maar 6 teams aanwezig wat erg jammer was.
De training ging goed. De baan lag er super mooi bij. De baan goed bekeken en daarna lekker op goed tempo verder gereden.
De 1e manche 2e door de bocht, maar na een halve ronde lagen we op kop positie
   
en liepen we iedere keer weer wat uit.
Tot de finish op plaats 1 gelegen.
Daarna in de pauze ons klaar gemaakt voor de 2e manche. Kopstart en van begin tot het einde deze plek behouden.
We hebben een super mooie dag gehad en zijn blij met de resultaten.

Volgende week zaterdag rijden we richting Kleinhau (Duitsland) om daar zondag mee te doen met een kids wedstrijd.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Halle zaterdag, 20-9-2014
Onze 3e en ook laatste clubcross wedstrijd van de halmac halle stond op ons programma. De training verliep goed de baan lag er netjes bij, dus konden we ons klaar maken voor de 1ste manche. We stonden met 8 teams achter het starthek aan de buitenkant. De hekken vielen en we waren erg slecht weg, als laatste door de bocht. Eerste ronden 1 team ingehaald en toen zaten we acher het volgende team om in te halen, tot hun in de wal reden en wij er niet langs konden. hiermee hebben we veel tijd verloren. Dus moesten we ons weer naar voren vechten. Iedere ronden kwamen we heel dichtbij maar net niet genoeg om nog een team in te halen. We waren zeker niet tevreden met het resultaat.
De 2e manche een iets betere plek achter het hek opgezocht, in het midden. De hekken vielen en we zaten er redelijk bij, tot na de eerste bocht daalde het tempo, waardoor teams  langs ons heen gingen. Heel lang in gevecht geweest met team vetnippel en net 2 ronde voor tijd kwamen we er langs. Ook deze manche verliep niet goed, tempo zat er niet in vandaag.
Helaas zijn er geen foto's van vandaag

Groetjes Team Wisselink/Peddemors #11


Verslag trainingsweekend Stevensbeek 30/31-8-2014  (door Sven)
Dit weekend hadden we een trainingsweekend van de kidsandsidecars in Stevensbeek.
Zaterdag ochtend zijn we vertrokken rond een uur of 8 en rond half 10 waren we aangekomen bij het rennerskwartier, een mooi plaatstje opgezocht en alles uitgepakt en opgezet.
Toen hadden we eerst een uitleg van reiger racing suspension over het afstellen van de vering, snel omkleden en klaar maken voor de eerste training.
Wij zaten in groepje B en mochten als eerste mee met reiger om met de vering nieuwe dingen uit te proberen. Hier hebben we van alles geleerd hoe je de vering het beste kunt afstellen voor harde en zachte banen.
Daarna mochten we naar Daniël Willemsen toe. Hij heeft ons geleerd hoe je beter een bocht kunt afsnijden voor bijvoorbeeld een inhaal actie. Aan het begin lukte het nog niet helemaal, maar naar een paar tips lukte het aardig. Daarna hadden we een korten pauze om ff snel wat te eten en de motor weer klaar te maken. Als 3de oefening hadden we de start training. Ook hier hebben we weer veel geleerd zoals een betere en stabielere houding bij het starten en nog een paar kleine dingetjes. Na de start training zat de eerste dag er op en hebben we alles schoon en klaar gemaakt voor zondag
. meer foto's in ons album
Zondag hadden we om 9 uur ontbijt. Daarna alles weer aangetrokken en klaar gemaakt, want vandaag was er een film ploeg die de van ons allemaal een reclame spotje ging maken.
Eerste moesten we een paar keer starten. Daarna moesten we een paar keer zo kort mogelijk achter elkaar aan over de finish vlag. Tot slot moesten we nog een paar keer de starts over doen. Helaas moesten wij naar een paar keer starten afhaken omdat de motor 'aan de kook' raakte. Gelukkig is er niks kapot aan gegaan. Het was voor ons echt een gezellig en vooral een leerzaam weekend.
Coen, Jeroen en heel kidsandsidecars bedankt voor de organisatie.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors #11


Hummelo 13-07-14
 
Zaterdag reden wij onze 4e streekwedstrijd in Hummelo.
08:15 uur vertrokken we met het team naar Hummelo. Daar aangekomen moesten de zijspannen op een apart gehouden plek staan, dus moesten we uit elkaar omdat Tigo met de solo rijdt. Dit was jammer maarja.
Alles klaar gemaakt voor de training, die goed verliep. De baan was nog wel wat nat en zacht van al die regen maar we hebben lekker kunnen trainen.
De 1e manche we hadden een super goede start, iets tegen gehouden door een quad maar we reden op de 4e plek. Tot we uit het bos kwamen en er een ongeluk gebeurde. Het zag er niet zo best uit maar de gele vlaggen zeiden niet genoeg ,want rood kwam er niet. Dus gewoon goed en sterk doorgereden, maar na de 2e ronde werd het voor het ongeluk stil gelegd zonder rode vlag die in iedere geval bij de eerste paar rijders niet is geweest. Wat niet netjes is. Er kwam dus een herstart dit keer zaten we er wat minder bij en konden we niet makkelijk naar voren rijden. We zijn gefinisht op een 7e plek. foto's in ons album.
Daarna goed uitgerust en de spullen weer schoon gemaakt en ons klaar gemaakt voor de 2e manche, waarbij het super warm was.
Dit keer waren we slecht weg lang achter wat team gezeten, en na een paar rondes 1 daarvan in gehaald en doorgereden naar de volgende. Maar dat konden we net niet redden. Deze manche zijn we ook gefinisht op een 7e plek. Totaal zijn we vandaag 7e worden. Helemaal tevreden zijn we niet met de resultaten, maar ondanks dat hebben we een leuke en gezellige dag gehad.
 
volgende week zijn wij als toeschouwer op de grand prix in Strassbessenbach (Duitsland).
en op 13-09-14 rijden we onze laatste streekwedstrijd in Halle.
Tot dan!
 
Groetjes Team Wisselink/Peddemors  #11


Nieuwe supporter Edwin Gartsen .


Winterswijk 05-07-2014 (door Sven)

Vandaag stond er weer een streek wedstrijd voor ons op het progamma in Winterswijk. 8 uur 's ochtends zijn we vertrokken eenmaal aangekomen even alles uitpakken en klaarzetten voor de training. Toen konden we ons klaar gaan maken voor de training. De eerste ronde even de baan verkennen en daarnaar konden we op tempo gaan rijden. De baan lag er met de training nog erg vlak en mooi bij.
Daarnaar een lange pauze voor de eerste manche. Bij de start van de eerste manche waren we slecht weg waardoor we ons naar voren moesten rijden. Helaas konden we maar een paar combinaties inhalen omdat inhalen op deze baan zeer moeilijk was. Daarnaar weer een lange pauze waar we alles weer schoon hebben gemaakt en klaar gemaakt voor de tweede manche.
  foto's in het album
Helaas was ook de start van de tweede manche niet super goed te noemen. Wel reden we redelijk snel naar voren en ook nog een paar combinaties weten in te halen. Maar helaas kwamen we net een paar meters te kort op de finish om er nog een voor te zijn.
We hebben vandaag weer veel geleerd.
Volgende week hebben we weer een streek wedstrijd maar dan in Hummelo.
We zijn hier d'r op gebrand om een goed resultaat te halen.

Groetjes Team Wisselink/Peddemors #11


Lochem Zondag 29-06-14 (door Celine)

Vandaag stond de umx wedstrijd in Lochem op ons programma. Om 8 uur vertrokken naar Lochem. Daarna een gezellig plekje gezocht bij team schreurs. Het terein wat over gelopen en daarna ons klaar gemaakt voor de training. Die verliep goed de baan lag er mooi bij en goed in.
De 1e manche net het laatste plekje van de eerste rij, helemaal rechts aan de buitenkant wat je in lochem juist niet moet staan, met als gevolg als laatste weg. En in de 2e lange bocht kwamen we in een opstoping. Gelukkig niemand achter ons dus even plaats maken en instappen maar weer, en als een speer achter de rest aan. Even nog een gevecht met team visser ,maar na wat rondes liepen we daar van weg. Op de helft van de manche kwam het met bakken uit de lucht. Alles was klets nat en de baan was goed glad. Later nog wat ingehaalt en als 11e over de finish
.
 De 2e manche op de de 2e rij gestart en we waren goed weg ,waardoor we ook goed de bocht door konden. De baan lag en op sommige plekken wat minder bij maar het tempo zat er goed in. Een paar team nog ingehaalt en uitgereden op een 7e plaats. En dag totaal 7e geworden. We hebben weer een mooie dag. En een  geslaagd weekend gehad en zijn blij met de resultaten.

Groet Team Wisselink/Peddemors #11


Oploo Zaterdag 28-06-14 (door Celine)

Vandaag stond de kids wedstrijd in Oploo op ons programma.
Om 07:15 vertrokken we. na een uurtje rijden kwamen we in Oploo aan.
Rustig even bij gepraat, daarna spullen uitgepakt, klaar gezet, omgekleed en daarna hebben we ons klaar gemaakt voor de training.
De baan lag er mooi bij. De 1e manche 1 weg met de start 2e door de bocht. Het tempo zat er aardig in tot halvewege de wedstrijd toen zakte het iets in, maar de 2e plaats behouden.
De 2e manche 1e weg 1e door de bocht. 1 ronde de 1e plaats behouden, maar daarna ingehaalt door Veldman.
 
Die we daarna een paar rondes gevolgd hebben, maar het tempo zakte af ,maar wel weer een 2e plek behouden.
We hebben weer een leuke dag gehad met de teams.
 Meer foto's in ons album

Groet Team Wisselink/Peddemors #11


Nu ook te volgen op facebook Oldebroek 7-6-2014 (door Sven)

Vandaag hadden we de clubcross in Oldebroek. We hadden hier heel erg naar uit gekeken.  Maar helaas had celine nog te veel last van dr bovenarm blessure. Dus deze wedstrijd reed ik met Niels Wesselink. 
In de training eerst een beetje rustig aan gedaan om goed aan elkaar te wennen en daarnaar de training vol gemaakt met een paar ronden op tempo. Toen hadden we een lange pauze. In de pauze nog een paar kleine dingetjes veranderd aan de vering en daarnaar waren we helemaal klaar voor de eerste manche.
De start verliep goed alleen kwamen we in de eerste bocht in een kleine opstopping terecht waardoor we ons naar voren moesten rijden. In het einde van de manche sloeg de vermoeidheid iets toe dus toen maar de manche gewoon uitgereden. Daarnaar weer een lange pauze.
 
Ook de start van de tweede manche was goed maar helaas kwamen we dit keer ook weer in een kleine opstopping terecht.  Net als in de eerste manche ook weer een paar teams weten in te halen en daarnaar de manche rustig uitgereden i.v.m opgepompte armen.
Het was weer een mooie en erg warme dag voor ons.

Groetjes team wisselink 

Varssevld 31-05-2014 (door Celine)


Vandaag deden we mee met een wedstrijd van de kids in Varsseveld.
'S ochtens vroeg weg daar het spul klaar gezet voor de training, die uitstekend verliep het rijden ging top en we konden met een goed gevoel de 1ste manche in.
De 1e manche we waren goed weg, 2e door de 1ste bocht, goed de koploper gevolgd, maar helaas nog niet eens 1 ronde gereden.
toch nog een aantal foto's in ons album
Zijn we scheef van een afstap terecht gekomen en zo beland in het zand,snel geprobeert weer op te staan, maar met opstaan voelde Celine dat er iets niet leker was met haar boven arm.
De hulp was snel ter plaatse en hebben ze me goed geholpen, dokters van de knmv bedankt voor de goede hulp.
Bij de mobile onderzoeks kamer werd ik door verwezen naar het ziekenhuis, na lang wachten en kamer in kamer uit is er gelukkig niks gebroken, maar wel gekneust effe wat rust houden en hopen dat ik snel weer tussen de andere team's kan deelnemen.

Groetjes team Wisselink/Peddemors #11


Streekwedstrijd Lichtenvoorde 25-05-2014 (door Sven)

Vandaag hadden we onze 2de streek wedstrijd van het seizoen.
De woensdag ervoor hadden we nog getraind en dit ging heel erg goed dus gingen we met een goed voor gevoel naar lichtenvoorde toe.
Eenmaal aan gekomen even rustig inschrijven en de spullen uitpakken en klaarmaken voor de training.
De eerste ronde van de training even de baan bekeken maar naar die ronde kon er op tempo gereden worden. De baan lag er nog redelijk vlak in bij de training.
In de pauze de motor weer schoon en klaar gemaakt voor de eerste manche
. Veel meer foto's in ons album.
De start van de eerste manche ging redelijk goed en zaten in de middenmoot. Al snel hebben we een paar andere teams ingehaald en lagen we rond plek 10. Toen reden we snel naar 4 teams voor ons en zaten we daar ook binnen een paar ronden vlak achter. Maar toen helaas met een inhaal actie zijn we voor over eraf gegaan en zaten toen ook gelijk muur vast. Gelukkig hadden we allebei niks en konden we de manche hervatten.
Daarnaar weer de motor klaar gemaakt voor de tweede manche. De start was weer redelijk goed en zaten weer in de middenmoot. Ook in de tweede manche hebben we ons aardig naar voren weten te rijden en in de laatste ronde probeerde we er ook nog eentje te pakken maar helaas lukte dit net niet.
We hebben vandaag weer een mooie stap gemaakt.

Volgende week rijden we een wedstrijd voor de kids op 31-05-2014 in Varsseveld

Groetjes team Wisselink/Peddemors #11


Hoge hexel 21-4-2014 (door Sven)

'S ochtends rond een uur of 8 zijn we vertrokken voor een wedstrijd van de kidsandsidecars.
Om ongeveer 10 uur mochten we trainen. De eerste ronde een beetje rustig aan om de baan te verkennen en daarnaar de training op tempo uitgereden.
Na de training de motor schoon maken van al het modder want het had de hele tijd geregend. Daarnaar hadden we een hele lange pauze door een ongeval bij de solo klasse.
Dus met ongeveer 1,5 uur vertraging mochten we dan om een uur of 3 beginnen aan de eerste manche. De start ging goed. We reden een hele poos nog dicht bij team Veldman maar naar een tijdje reden hun toch wel uit op ons. Uiteindelijk zijn we deze manche als 2de geëindigd.
  Veel meer foto's in ons album.
Daarnaar hadden we weer een lange pauze. Toen om ongeveer 5 uur hadden we onze 2 de manche. De start verliep hier niet zo goed en lagen we op een 4de plek. Maar al snel reden we naar een 3de plek en een paar rondes ernaar haalden we ook team Foden in en reden we snel weg van hun. Uiteindelijk zijn we ook hier 2 de geworden.
Voor ons was dit weer een mooie dag op de cross.

Volgende week is er weer een wedstrijd voor de kids dit keer in Oploo

Groetjes team Wisselink/Peddemors #11

zaterdag 19 april Varsseveld (door Celine)

Onze eerste wedstrijd voor de streekwedstrijden reden wij in varsseveld we waren half 9 vertrokken en hadden onze training rond 10 uur de baan lag er mooi hard bij en hier en daar was er wat verandert dus de eerste ronde rustig kijken en daarna op tempo gereden daarna en rust ronde genomen om nog een keer het tempo wat te verhogen maar het was tijd dus dat moest maar bewaart worden voor de eerste manche.
Na een tijd konden we ons klaar maken voor de ereste manche voor die tijd al een beetje overlegt wie er het nummertje zou gaan pakken en deze keer zal Celine dat gaan doen en ja hoor nummer 1 dus we zochten een mooi plekje op aan de binnenkant we waren best goed weg in het midden door de eerste bocht tweede bocht ook goed door maar dan na de twee bulten in botsing gekomen en het zat muur vast dus ons zicht vrij gemaakt en hop verder dus het werd de groep opzoeken en inhalen we kwamen jammer genoeg niet veel verder er zat ook weinig uitdaging in omdat we bijna niemand tegen kwamen jammer.
voor meer foto's zie album
De tweede manche nummertje 19 gepakt maar dit keer waren de quads eerst aan de beurt om te kiezen dus het werd een plek rechts wat ook moet kunnen deze keer niet goed weg het was erg stoffig dus een beetje geluk moesT je wel hebben deze manche ging slecht lang achter een hele groep gereden op het laatst een paar ingehaalt maar het ging niet lekker en zijn er ook niet tevreden over onze dag was het vandaag niet jammer dat er weinig positief is te vertellen maar hopen dat het maandag goed komt in hoge hexel daar rijden wij bij de kids.
Voor onze 2e keer dit seizoen en de 3e wedstrijd we hopen jullie daar ook te zien.


Ook hadden we nog bezoek van onze jonge supporters Rens en Jesse  misschien wel nieuw talent.

Groetjes team Wisselink/Peddemors #11

Nieuwe supporter Bart Tichelman bedankt voor je steun.


Clubcross Halle 5-4-2014 (door Sven)
Vandaag hadden we onze eerste clubcross groot bij de halmac Halle.
Rond 12 uur zijn we vertrokken. Eenmaal aangekomen even rustig alles uitpakken en inschrijven.
Rond 13:15 hadden we onze training. De eerste ronde even de baan verkent en daarnaar een keer starten en op snelheid de training afgemaakt.
Toen hadden we pauze waar we ons in konden voor bereiden op de eerste manche.
 De start van de eerste manche ging super goed. We waren ongeveer als 6 de weg en hadden een paar mooie inhaal acties in de eerste ronde maar helaas konden we dit niet door zetten omdat er een rode vlag was door een ongeluk. Toen hadden we weer ff een korte pauze en konden we ons weer klaar maken voor de herstart van de eerste manche. De start verliep iets minder goed waardoor we ons naar voren moesten werken. Dit lukte redelijk. Verder verliep de manche super goed en zijn we uiteindelijk op een 8ste plaats geëindigd
. Meer foto's in het album.
Daarnaar hadden we weer een pauze en konden we ons weer klaar maken voor de tweede manche.
De start ging beter dan de eerste manche. Ook hier moesten we ons wel iets naar voren werken en zijn we uiteindelijk terecht gekomen op een 6de plaats. Voor ons was deze dag een top dag. We hebben weer veel dingen bijgeleerd en we wennen steeds meer aan de nieuwe motor.

As zaterdag gaan we weer trainen.

De volgende wedstrijd is op 19-4-2014 in Varsseveld dit is een streekwedstrijd.

Groet Team Wisselink/Peddemors #11


zaterdag 29-03-14
 
De eerste wedstrijd van 2014 in Overloon.(door Celine)
 
'S morgens vroeg vertrokken omdat we 1 uur en 30 min ongeveer in de auto moesten reizen.
Daar aangekomen hebben we ons ingeschreven spullen uitgepakt en snel omgekleed want we moesten alweer trainen dus de baan verkennen moesten we onderweg maar doen dus de eerste 2 rond even rustig de baan bekeken en de motor want het was voor ons de 2e keer op onze wth en de 3e ronde een beetje op tempo en toen was de training al voorbij.
Even het span wat opgepoetst en naar de andere wedstrijden gekeken en in de pauze over de baan over gelopen om te kijken hoe de baan erbij lag en of we andere sporen konden kiezen.
We mochten als 2e een plekje aan het starthek kiezen in de 1e manche we waren slecht weg als vierde de bocht door na de 2e of 3e bocht al op plaats 3 en naar een paar ronde op plaats 2 en hierop ook uitgereden.
De 2e manche mochten we dus weer als 2e een plekje achter het hek kiezen het werd de zelfde en weer waren we slecht weg het is ook nog wennen om precies te weten hoe je het best kan starten met een ander machientje maarja volgende keer weer een kans maar de 2e manche 3e weg en door de 1e bocht geprobeerd om de nummer 2 in te halen maar dat lukte net niet ongeveer ruim 1 ronde er nog achter gezeten maar daarna toch naar een 2e plek gereden en ook uitgereden vandaag zijn we dus in totaal 2e geworden en omdat het vandaag de 1ste wedstrijd was staan we daarom ook 2e in de tussenstand.
 
Meer foto's in het album.

Volgende week 05-04-14 staan er 2 wedstrijden op de planning in Heerde met de kids en in Halle de club cross we hebben besloten om naar de club cross in Halle te gaan.   
 
We hebben een mooie en leuke dag gehad en van het weer viel niks te zeggen
tot volgende week in Halle
 
Groet Team Wisselink/Peddemors #11


22-03-2014 Varsseveld

Vandaag was het eindelijk zover de rondjes op onze nieuwe motor .
Na een aantal weken met tegenslagen werd er afgelopen week keihard gewerkt om
de motor voor zaterdag klaar te krijgen.
Om 13.00 aangekomen in Varsseveld waar Albert Schreuder  foto's van ons met de nieuwe motor en kleding
heeft gemaakt. Albert bedankt.
De 1e keer de baan op 1 ronde rijden even kijken of de temperatuur goed blijft hierna nog een paar ronden rustig
 
de motor ingereden en weer naar binnen waar alles nog even nagekeken wordt.
De 2e keer de baan op om meer tempo te rijden en dit ging super.
De laatste keer begon het regen maar ook hier zat het tempo er goed in.
Het was een mooie dag en het hele team is erg tevreden over de wht/husqvarna.
Voor alle foto's zie het fotoalbum.

29-03-2014 rijden we onze eerste wedstrijd in Overloon.

Groet Team Wisselink/Peddemors #11


01-03- 2014 Halle

Vandaag zijn we naar Halle gegaan voor onze 1e training op de motor.
Helaas moesten we nog wel met de yamaha,we hopen volgende week de eerste meters met de nieuwe motor te maken.
Wat ook anders was vandaag is de bakkenist Celine kon vandaag niet dus kwam onze inval bakkenist Johnny weer opdraven,
Johnny nogmaals bedankt.
  
De 1e training verliep wel redelijk totdat de benzine op was ff vergeten  om in de tank te kijken.
De 2e training ging al weer een stuk beter en een 3e kwam er niet omdat een afgbroken bout roet in het eten gooide,
al met al was het weer goed om op de motor gezeten te hebben.
Nog enkele foto's in het album.

Houd komende week de site in de gaten of we volgende week met de nieuwe motor gaan rijden.

Groet Team Wisselink


23-01-2014
Opnieuw hebben we 2 bedrijven bereid gevonden om ons aankomend seizoen te ondesteunen.
Autobedrijf Vruggink uit Halle en cafe-hotel-zaal  Heezen uit Steenderen en een nieuwe supporter erbij
Wasbakje.
Allemaal bedankt voor jullie steun
06-01-2014
We hebben weer 2 bedrijven bereid gevonden om ons aankomend seizoen te ondesteunen.
De Covik uit Steenderen en Romatec uit Steenderen.
We zijn deze bedrijven erg dankbaar voor hun steun.                                                                                                                                                                                  


Seizoen 2014
Na een stilte van ongeveer 1 1/2 maand ,waarin wij als team niet stil hebben gezeten, hebben we de plannen voor 2014 klaar.
We gaan rijden met een WHT ex motor van team rouwenhorst,hier zal in januari een ander blok worden in gebouwt op dit moment    
     
weten we nog niet precies wat dit gaat worden.
Zoals het er nu uit ziet zullen we volgend jaar de volgende wedstrijden gaan rijden kids,streek,umx,halle clubwedstrijden en als het
allemaal past ook een aantal wedstrijden bij de mon.

We zijn erg blij dat onze huidige sponsoren ons ook volgend jaar ondersteunen maar ook hebben we de volgende bedijven
bereid gevonden om ons te ondersteunen in 2014.


Voegersbedrijf Harmsen uit Hengelo Gld, Keiser verkeerstechniek uit Zelhem,Rouwenhorst installatietechniek uit Haaksbergen,
Van Deursen Bouwservice uitt Veghel en Oosterveen's Oliehandel uit Nieuwleusen.


Wat ook nieuw is dit jaar is supporter worden van Team Wisslink/Peddemors hier bepaalt u zelf met welk bedrag u het team ondersteund.
Hier zij de eerste 2 leden ook al bekent.

Marcel Kok en Ronnie Spoor zijn onze eerste supporters bedankt.
Wordt ook supporter klik hier stuur uw gevens en wij nemen contac met u op.

Groet Team Wisselink/Peddemors #11


VERSLAGEN 2013

VERSLAGEN 2012
                    
VERSLAGEN 2011
                        


                                                                                                                                                                                                                    
©  Webdesign door Henry