TEAM WISSELINK
NIEUWS

SVEN WISSELINK
&
 CELINE PEDDEMORS
                                
TEAM NIEUWS KALENDER FOTO'S SPONSORS LINKS SUPPORTERS GASTENBOEK CONTACT


HOME

Zondag 25-10-2015 Meijel.

Het beloofde een mooi weekend  te worden,
zaterdagmiddag vertrokken richting Meijel om er voor te zorgen dat we op tijd daar waren en dat we een mooie plek hadden om te staan.
Alles klaar gezet voor de volgende dag.
Zondagmorgen laatste dingen aan de motor gecontroleerd en ons klaar gemaakt voor de training,
deze verliep goed en we hadden een prima tijd er waren 26 zijspannen aanwezig we hadden de 16e tijd en bij de nationalen de 4e.
Het tempo zat er goed in dus met vertrouwen na 1e manche.
Hierbij ging de strart niet helemaal goed en 3 bochten verder stonden een aantal zijspannen vast op elkaar.
Nu moesten we als 1 na laatste vertrekken en de concurrentie was al een eind weg,maar ronden na ronden kwamen we verder naar voren en
kregen weer aansluiting bij de concurent, in de laatste ronde zaten we strak achter hen maar inhalen ging net niet meer.


Ondanks de tegenslag moesten we maar 3 punten van onze voorsprong inleveren en rijden was goed dus geen probleem de 2e manche.
Motor weer klaar gemaakt en allemaal positief gestemd(wel een klein beetje spanning natuurlijk).
Het is zover tijd om naar het parc ferme te gaan motor starten en wegrijden,shit wel starten niet rijden .
Snel werden er door Robert en Henry wat dingen gecontroleerd maar dit was het probleem niet,waarschijnlijk zit het probleem in de motor.
Dit was het dan weg 2e plaats balen tranen shit shit shit en nog eens shit.
Het hele seizoen naar de knoppen nee dat zeker niet als je ziet de stappen die we hebben gemaakt is het een super seizoen geweest
met een prima 3e plek(wat we niet hadden gedacht afgelopen winter).
Wat zijn we trost op jullie(Robert,Henry en Adele)

Dit was tevens de laatste wedstrijd van Celine voor het team na 7 mooie jaren met elkaar gaan Sven en Celine een andere weg inslaan.
Celine bedankt voor wat voor het team gedaan hebt en hoe jij je samen met Sven ontwikkeld hebt een geweldige prestatie en natuurlijk ook Adele
die er bijna altijd bij was waar we ook naar toe gingen.
Wat Celine precies gaat doen is nog niet helemaal duidelijk.
Dat wij als team wisselink door gaan is wel zeker en de nieuwe bakkenist die heet Niels Wesselink en hem zullen wij
binnenkort aan jullie voorstellen.
 


Groeten team Wisselink/Peddemors #11

Zondag 11-10-2015, Mon Heeswijk.

Zondag was alweer de een na laatste wedstrijd om het kampioenschap bij de mon en we waren te gast in Heeswijk. De baan was verandert dus hebben we eerst goed de baan bekeken in de training. Het tempo zat er niet lekker in en het ging niet zoals we gewilt hadden, maar we hadden 20ste tijd van de 32 deelnemers en 3e van de nationalen en daar waren we dan toch wel tevreden mee.
De eerste manche de start was goed we zaten in de middenmoots en wisten goed aansluiting te houden. tot we moesten uitwijken voor een paar andere team viel de motor stil, maar wisten hem weer snel aan te krijgen om onze 3e plek weer teug te pakken en dat is ook gelukt. We waren erg tevreden over de uitslag en konden met een goed gevoel aan de start van de 2e manche beginnen.
We stonden weer op dezelfde plek alleen ging de start slecht, we moesten erg uitwijken en verloren daar een paar plekken mee. We zaten na een ronde vlak achter een groepje van de nationalen en iedere keer wonnen we een plekje. Aan het einde van de wedstrijd lagen we op plek 4, maar door vermoeïng in de benen lag het tempo iets lager.. We zijn gefinisht op een 4e plaats en dit was genoeg voor een podium plek. Totaal zijn we vandaag 3e worden en zijn hiermee erg tevreden. Maar vooral in de tussenstand hebben we goede zaken gedaan en zijn nu een plekje geklomen naar de 2e plaats, met 13 punten boven de nummer 3. en hopelijk gaan we dit de laatste wedstrijd in Meijel vast houden om deze tijd goed af te sluiten.

25-10-2015 rijden we onze laatste en beslissende wedstrijd in Meijel en hopen u daar te zien.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11

Berghem 01-10-2015
Vandaag hadden we alweer wedstrijd nummer 10 van de mon.
Dit keer waren we te gast in Berghem. We waren hier nog nooit geweest dus van te voren maar even de baan bekeken.
Bij de training wisten we gelijk al dat het een zware baan zal gaan worden en dat we goed voor ons uit moesten gaan kijken. 

We hebben 2x geprobeerd om een zo snel mogelijke ronde neer te zetten en naar onze mening lukte dat ook redelijk goed.
Alleen waren we helaas bij de training de transponder verloren waardoor we geen tijd neer hadden gezet.
Bij de start van de eerste manche moesten we dus bijna als laatste een plekje achter het starthek zoeken.
We waren redelijk goed weg en reden redelijk goed naar voren totdat we allebei problemen met de bril hadden en tempo moesten minderen. Helaas zat er niet meer in dan een 5de plaats. Het zelfde was helaas ook het geval bij de 2de manche.  Dit keer hadden we geen pech met de brillen maar knalde we achter op bij iemand en zaten toen vast. Toen we eindelijk los waren konden we nog een paar combinaties inhalen maar ook hier zat er helaas niet meer in dan een 5de plaats. Wel zijn we een plekje gestegen in de stand en staan nu 3e bij de nationalen.
Volgende week zijn we dan ook gebrand om betere prestaties neer te zetten en weer op het podium te belanden, dit zal moeten gebeuren in Heeswijk.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11

Clubcross Halle 03-10-2015.

Zaterdag was alweer de laatste en beslissende clubcross van dit jaar.
S'middags zijn we met het team vertrokken naar halle om daar te proberen club kampioen te worden. En wat ook is gelukt, uit rijden was daarvoor het belangrijkst. maar daarnaast hebben we ook ons best gedaan om een goede dag uitslag neer te zetten.
 
De eerste manche de start ging niet lekker we waren iets te vroeg en zaten bijna tegen het starthek, toch konden we nog aardig met de groep mee naar de eerste 2 bochten. We hebben de hele wedstrijd op 3 gereden vlak achter de nummer 2 en 1. We hebben hier en daar geprobeert om wat meer aan te zetten om er langs te komen, maar dat zat er niet in. We zijn gefinisht op een 3e plaats. De 2e manche start ging goed, lang op plaats 3 gereden achter team Kolle/ Susselbeek, maar konden er iedere keer net niet langs komen. na wat rondes is het ons toch gelukt en konden we los naar de nummer 1 rijden. We maakte iedere ronde aansluiting maar de afstand was te groot om er achter te komen.
We zijn gefinisht op een 2e plek en dag totaal 3e.

We zijn blij met hoe het vandaag is gegaan. En dat we voor het eerst club kampioen zijn geworden.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11

Varsseveld 13-09-2015

Vandaag hadden we een streekwedstrijd in Varsseveld, deze verving de afgelaste streekwedstrijd van Winterswijk. Ik reed hier vandaag met Erwin Janssen uit Holten. 
Bij de training was het nog even aan elkaar wennen maar al snel zat er een goed tempo in. 
Bij de start van de eerste manche zaten we rond plek 5 en zijn de hele wedstrijd in gevecht geweest met een groepje van 3/ 4 combinaties, maar helaas hadden we op een begeven moment geen druk meer op de koppeling en dat maakte het rijden ook een stuk moeilijker. Helaas zijn we daardoor nog 1 plaats gezakt en zijn we geëindigd als 6de. We waren allebei zeer tevreden over het rijden en hadden er heel veel plezier in. 
In de pauze tussen de manches door hebben we van alles geprobeerd om het probleem met de koppeling te verhelpen , maar helaas was hier de tijd te kort voor en moesten we het maar doen met een halve koppeling. 
Met de start van de tweede manche gingen we als een komeet naar voren en hadden we vanaf de buitenkant kopstart van de zijspannen. Helaas werden we iets naar buiten gedrukt door een paar quads waardoor we als 3e van de zijspannen door de 2e bocht gingen. 

We konden het tempo goed volgen en hadden al een paar pogingen gedaan om een plek te winnen. Maar helaas werden we weer met mechanische pech te maken. Ook dit keer begaf de koppeling het na een paar ronden en even later brak de achterrem ook af waardoor het heel lastig werd om nog op goed tempo te rijden. Daar kwam ook nog bij dat een combinatie voor ons de motor liet afslaan en vervolgens wij ook. Hierdoor zijn we heel veel plaatsen verloren, maar gelukkig zijn we nog wel gefinished op een 10e plek. Erwin en ik hebben wel een hele leuke en gezellige middag gehad en ondanks de pech was het weer een mooi dagje cross. Deze week gaan we alle problemen verhelpen zodra we volgende week met de laatste streekwedstrijd in Hummelo nog 1x 100% kunnen vlammen en een mooi dag resultaat kunnen neer zetten.

Helaas de wedstrijd in Hummelo is op het laatste moment afgelast hier door zijn we blijven steken op een 6e plek.

Volgende wedstrijd is de 10e in het kampioenschap voor de Mon deze is 27 September in Bergharen.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11

Mon Oploo 12-07-2015

Vandaag hadden we weer een mon wedstrijd in Oploo. Net als bij alle andere mon wedstrijden weer vroeg vertrokken van huis. Bij de training waren we een beetje aan de late kant waardoor we eerst een hele groep moesten passeren om een goede tijd neer te kunnen zetten. Uiteindelijk hadden we 1 snelle ronde neer kunnen zetten en dat resulteerde in een 2de tijd bij de nationalen. 
Bij de eerste manche gingen we als 3e van start en we hebben de hele wedstrijd vlak achter nummer 2 gereden. Maar helaas door een paar mislukte inhaalacties en op het einde wat vermoeidheid toch maar op safe uitgereden. 

De tweede manche verliep voor ons een stuk beter. Bij de start lagen we gelijk al op plek 2 en hebben dit ook weten vast te houden tot het einde van de race, alhoewel we op een gegeven moment nog even een tandje bij moesten zetten om de 2de plek veilig te stellen. 
Totaal zijn we vandaag weer 2de geworden bij de nationalen.

We hebben nu een maand rust we zien jullie weer op  zondag 16-08-2015 in Halle .

Groeten team Wisselink/Peddemors #11

Zaterdag 11-07-2015 clubcross Halle

Vandaag hadden we de 2e clubcross in Halle. Met de eerste clubcross stonden er 4 teams aan de start en dit keer iets meer 7 zijspanteams aan de start. Het was een erg warme dag. De training met rustig tempo begonnen en daarna het tempo wat omhoog gegooit en onze rondes kunnen rijden.
De 1ste manche start ging goed. Als 2e de bocht door en als 3e de 2e bocht door. Lang achter de nr 2 gezeten, maar meer zat er niet in.
De 2e manche weer een goede start als derde weg en al snel op plek 2. Lang in gevecht geweest met de nr 1, maar konden er niet makkelijk langs.
Later moest het tempo wat omlaag om geen gekke dingen te doen en te besparen voor de dag erop, waar we een wedstrijd met de mon reden in Oploo.
Maar vandaag totaal 2e geworden en daarmee tevreden.
Geen foto's dit keer.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11

Holten umx 20-6-2015

Vandaag hadden we een umx wedstrijd in Holten.
Bij de training was het eerst even wennen en goed kijken naar de veranderingen in de baan en daarna kon het gas erop. Daarna alles weer klaar gemaakt voor de eerste manche.
Met de start werden we helaas iets naar buiten gedrukt waardoor we als 3de van de zijspannen Door de eerste bocht kwamen.  Na de hele manche in gevecht te zijn geweest met de combinatie dikkeboer wesseldijk, maar helaas konden we er telkens net niet langs. Uiteindelijk zijn we als 2de gefinished.

Daarna in de pauze veel dingen veranderd aan de vering met Arno Grondman. in de tweede manche konden we dat gelijk merken dat de rechte bochten een stuk beter gingen dan eerst. Arno heel erg bedankt. 
In de tweede manche hadden we een slechte start waardoor we naar voren moesten rijden. Toen we op plek 2 lagen reden we heel snel naar de koplopers toe en in de laatste ronde zaten we er strak achter, maar helaas hadden we net 1 ronde te kort om deze ook te passeren. 
Maar Door 2x 2e te worden stonden we aan het einde van de dag wel op het hoogste treedtje van het podium.

Nu hebben een weekend rust daarna is op 4-07-2015 Winterswijk aan de beurt voor de 4e streekwedstrijd.

Groeten Team Wisselink/Peddemors#11

Zondag 14-06-2015 MON Oss.

Vandaag reden we onze 8ste MON wedstrijd in Oss. Het was voor ons voor het eerst dat we op deze baan mochten rijden.
De training ging niet goed. We konden onze rondes niet goed neerzetten, maar we hebben toch een 2e tijd van de nationalen. Er moest dus alleen de 1e manche meer snelheid gemaakt worden.
De 1e manche de start ging matig, maar snel lagen we op plaats 3. Door een stilvaller voor ons konden we plaats 2 overnemen en we zijn ook zo gefinisht.
De 2e manche bijna als laatste weg. En later in de bocht vond er een valpartij vlak voor ons plaats, waar we goed moesten kijken waar we er langsheen konden. Maar helaas sloeg de motor af en ging niet 1 2 3 meer aan. Dus de inhaal race kon beginnen.
rest van de foto's in ons album
Het duurde niet heel lang en toen lagen we alweer op plaats 2. Later iets rustiger aan gedaan om dit te behouden. Gefinisht op plaats 2 dat maakt dag totaal 2e waar we weer blij mee zijn.  
Nu hebben we een paar weken rust bij de Mon de eerst velgende is op 12-07-2015 in Oploo.
Dit betekend niet dat we geen wedstrijden meer rijden de komende weken,
volgende week zaterdag rijden we een umx wedstrijd in Holten.

Tot dan!

Groeten Team Wisselink/Peddemors#11

Geldermalsen 08-06-2015

Vandaag stond voor ons een mon wedstrijd in Geldermalsen op het programma.  
Bij de training was het vooral heel erg wennen aan de harde ondergrond. Hierdoor hebben we niet echt een snelle ronde kunnen neerzetten , maar toch een 2de tijd bij de nationalen en 
15e tijd van de nationalen en inters bij elkaar. 
De eerste manche zaten we er redelijk goed bij met de start en zaten op plek 2 van de nationalen en 10e totaal. Door in de eerste paar ronden goed aan te hebben gezet hadden we een grote voorsprong op de nummer 3 waardoor we op het einde het tempo iets konden laten zakken om krachten te besparen voor de 2de manche. 

Helaas hadden er bij de start van de 2e manche problemen met de koppeling waardoor we bijna als laatste begonnen aan de wedstrijd.  Maar door alles te geven en snelle inhaal acties reden we binnen 2 ronden weer op plek 2 bij de nationalen. Ook in deze manche zijn we weer gefinished als 2e. Hierdoor pakten we onze 2e podium op een mooie 2e plek. 
Mede Door de 2 2de plaatsen zijn we ook weer een paar plaatsen gestegen in de ranglijst met zicht op de nummer 3 en 4. 

Volgende week in Oss zullen we er weer alles aan doen om weer op het podium te staan aan het einde van de dag en hopelijk weer een plekje opgeschoven in de ranglijst.


Groeten Team Wisselink/Peddemors #11

Zondag 31-05-2015 mon Eersel

Vandaag was de 7e nk  mon wedstrijd in Eersel.
De eerste ronden de baan bekeken en vanaf de 2e ronde onze rondes op tempo gereden. Resultaat een 3e tijdtraining.
De 1ste manche slechte start we waren bijna als laatste weg een kleine opstopping, waardoor onze motor afsloeg en even niet meer aan ging. Daarna iedere keer wat team in kunnen halen vanaf plek 9 toch gefinisht op een 3e plaats.
De 2e manche de start ging wat beter goede aansluiting en snel konden we de team voor ons inhalen. en lagen al vroeg in de wedstrijd op plaats 2 met een stuk voor op de nummer 3. En zo ook gefinisht.
Dus dag totaal zijn we vandaag 2e geworden onze eerste podium bij de mon super tevreden.
Foto's van de wedstrijd in ons album

Volgend weekend staan op zaterdag een umx wedstrijd in de Hoeve op het programma en zondag mon wedstrijd in Geldermalsen.

Tot dan!

Groeten Team Wisselink/Peddemors #11

Zaterdag 30-05-2015 streekwedstrijd Halle

Vandaag was onze 3de streekwedstrijd in Halle. er stonden 17 zijspannen aan de start waaronder een paar daginschrijvers.
De training ging goed, ze hadden wat kleine aanpassingen aan de bulten gedaan.
De 1ste manche een plekje op de 2e rij. We waren slecht weg en kwamen daarna in een opstopping, waar we vrij wel snel weg konden en weer konden gaan aansluiten. Met enkele team nog in gevecht geweest en gefinisht op een 9e plek.

De 2e manche ging de start iets beter, we zaten achteraan bij de rest van de groep. En konden zo iedere keer wat team inhalen.
Gefinisht op een 8e plaats er had wat meer in kunnen zitten, maar celine kreeg last en zat er niet meer in.
We konden ons gaan klaar maken voor de dag erop, daar reden we met de mon in Eersel.

Groeten Team Wisselink/Peddemors #11

Verslag grand prix weekend Oldebroek 23 en 25 mei

Dit weekend stond voor ons de grand prix van Nederland op het progamma. We hadden besloten om in de clubklasse te deelnemen, omdat we niet in 2 verschillende klasses mochten deelnemen.
Vrijdag eind van de middag zijn we vertrokken naar Oldebroek. Daar alles klaar gezet en uitgepakt om vervolgens aan een leuke avond te beginnen.
Zaterdag ochtend om 9 uur hadden we onze eerste training. We kwamen niet in ons ritme en er zat helaas ook niet zoveel tempo in. Daarna alles weer klaar gemaakt en ondertussen even wezen kijken bij de grand prix rijders.
Daarna hadden we onze tijd training. Ook hier zaten we niet in ons ritme en dat resulteerde dan ook in een zeer teleurstellende 19e tijd.
Om 3 uur werd er nog een extra wedstrijd ingelast voor de clubklasse. Ook liep het helaas in deze manche ook voor geen kanten en zijn we als 17e uiteindelijk gefinisht.
Vervolgens zijn we nog wezen kijken bij de andere klasses. Zaterdag avond zijn we weer naar huis vertrokken om goed uit te rusten voor maandag.
Maandag om 7 uur waren we weer vertrokken naar Oldebroek.

Om 9 uur hadden we onze vrije training. Het liep al een stukje beter dan zaterdag, maar alsnog was het bij lange aan niet goed genoeg. We hadden bij de vrije training een 12e tijd neer gezet, maar wisten dat er meer in zat. Bij de tweede manche zaten we helaas in een opstopping bij de start en vervolgens stond een hele groep combinaties voor ons vast waardoor we er niet langs konden. Daarna hebben we nog geprobeerd om zo veel mogelijk combinaties in te halen, maar helaas waren de meeste al te ver weg. Dit kwam ook mede omdat we helaas maar manches hadden van 10 minuten lang. Uiteindelijk zijn we slechts 18e geworden mede door de opstoppingen.
De start van de 3de manche was zeer slecht, maar dit keer waren er gelukkig geen opstoppingen. Helaas ging er in de 3de ronde een combinatie voor ons over de kop waardoor wij ons vast reden. Dit heeft ons ook weer veel plaatsen gekost. Qwa rijden kunnen we dit weekend maar snel vergeten en ons volop gaan richten op de eerst komende wedstrijd.
Hier zal en moet er gepresteerd worden.
 Een top 5 klassering moet er zeker inzitten met de streek wedstrijd in Halle.
 Hopelijk zien we jullie daar!

Groeten Team Wisselink/Peddemors #11

Zaterdag 16 mei 2015 clubcross halmac Halle

Op zaterdag stond onze eerste club wedstrijd voor dit seizoen op ons schema bij Halmac Halle. De wedstrijden waren smiddags dus konden we daarvoor onze spullen klaar maken.
Er waren helaas maar 5 zijspannen aanwezig ,dus werden de quad bij de zijspannen toegevoegt. De training ging goed we hebben onze rondes goed op tempo kunnen rijden. Daarna ging het programma vlot door en konden we na 2 klasse en een pauze ons gaan klaar maken voor de 1ste manche.
We hadden een plek op de eerste rij en waren goed van de plek weg. Tot een quad met een wheelle onder ons span kwam en lagen we op de kant. Maar niks aan de hand alles rechtop zetten en in tempo naar de groep rijden, dit ging goed de eerst ronde konden we 1 team inhalen en lagen op plek 3. Zo zijn we ook gefinisht .
 
De 2e manche als 4e door de eerste bocht en als 3e door de tweede bocht. Helaas kwam het been van Celine onder het bakwiel wat later wel weer wat beter ging, gewoon onze rondes blijven rijden en later wat rustiger aan gedaan. We zijn ook deze manche geeindigt op een 3e plek. En dag totaal 3. we hadden geen strijd om onze plek, maar hebben toch een leuke dag gehad.
 
Volgende week vertrekken we vrijdag middag naar de GP van Oldebroek daar rijden we zaterdag en maandag mee met de club klasse.
Wij hopen jullie hier allemaal te zien.

Groeten Team Wisselink/Peddemors #11

Lichtenvoorde 10-5-2015

De 2e streekwedstrijd was dit keer in Lichtenvoorde vandaag stond Roy Beijenhof  in de bak omdat Celine op vakantie was.
De training werd  gebruikt omdat aan elkaar te wennen en aan de motor te wennen dit ging redelijk snel zodat er ook snel een
redelijk tempo gereden kon worden.
De 1e manche we zaten er met de start goed bij en konden het tempo redelijk volgen we hadden alleen wat problemen in het achterste gedeeltevan het circuit,
dit moest dus de 2e manche beter toch werden we nog  8e.


alle foto's in ons album
2e manche motor slaat af bij de start dus als allerlaatste weg.
In een redelijk tempo toch naar voren gereden en een aantal andere teams ingehaald dit resulteerde in een 6e plaats en een 8e plaats totaal.
Op dit moment staan we 5e in de tussenstand.

Roy namens het team bedankt dat je Celine wilde vervangen.

Volgende wedstrijd is 16-05-2015 in Halle

Groeten Team Wisselink/Peddemors #11


Gemert 26-04-2015

Vandaag stond het 6de nk van de mon op het programma. om 7 uur waren we vol goede moed vertrokken. Eenmaal aan gekomen alles klaar gezet en de baan even bekeken omdat dit de eerste keer was dat we hier reden. De training ging niet zoals gepland. het rijden wou voor geen meter en dat resulteerde dan ook in maar een 6de tijd. In de eerste manche hadden we dus wat goed te maken. 

We hadden een redelijke start. We reden al snel naar een clubje voor ons,  maar helaas begaf de versnellingsbak het halverwege de manche. Helaas hebben we hierdoor veel punten laten liggen. 
De tweede manche zijn we ook niet gestart. Het blok word nu weer gemaakt en we zijn er de volgende ronde weer bij.

We gaan er alles aan doen om volgende week zondag 10-05-2015 in Lichtenvoorde aan de start te staan.

Groeten Team Wisselink/Peddemors #11

Varsseveld 18-04-2015

Vandaag reden we onze eerste wedstrijd voor de streekwedstrijden in Varseveld.
Doordat de tijd indeling verandert is beginnen voor ons de training en de wedstrijden smiddags.
De training ging goed, de baan ligt er altijd perfect bij en we konden goed rondes op tempo rijden.
De eerste manche hadden we een goed nummer voor achter de starthekken 4e van de zijspannen. En daar werd ook gebruik van gemaakt. we stonden aan de binnen kant achter een quad en wisten als 4e door de bocht te komen. Jammer genoeg konden we dit niet behouden en zakte we af naar een 8ste plaats.

De tweede manche een iets mindere start dan de eerste manche. Bijna de hele wedstrijd voor team scheurs gebleven maar hier en daar minder tempo en een plekje afgezakt en geëindigt op een 5e  plaats.
We hebben weer een mooie dag gehad.

Volgende week zondag 26-04-2015 rijden we met de MON in Gemert.

Groeten Team Wisselink/Peddemors #11

 Schaijk 12-04-2015

Dit weekend stond alweer de 5e wedstrijd van de mon op het progamma. Dit keer waren we te gast in Schaijk. Toen we aan kwamen eerst een plekje gezocht en alles op gezet en even bij de baan wezen kijken. rond half 11 hadden we onze training.
De baan lag er bij de training nog heel erg snel in met veel lange rechte stukken en veel mooie spring schansen erin. Helaas ging het wel eventjes fout bij ons. Toen we  aan wilde zetten voor een snelle ronde kwam Celine verkeerd terecht met d'r knie bij het landen van een springschans. Gelukkig bleek het mee te vallen en konden we gewoon starten in de eerste en tweede manche. We hadden in een andere snelle ronde nog wel de 3de tijd weten neer te zetten van de nationalen.
In de lange pauze hebben we nog een paar kleine dingetjes veranderd aan de motor.
alle foto's in ons album
We zaten er goed bij met de start van de 1e manche. We lagen rond plek 6, maar al snel liepen we in op de andere combinaties voor ons. Even later konden we deze ook passeren en zijn we uiteindelijk geëindigd op een 4de plek.
De start van de 2de manche was iets minder. we lagen rond plek 8. We reden wel snel naar voren. Maar helaas door een paar kleine foutjes kwamen we niet verder dan helaas maar een 6de plek. Uiteindelijk waren we 5e totaal geworden en hebben we weer een hoop punten mee naar huis genomen.

Volgend weekend hebben we in Varseveld een streek wedstrijd. 


Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Well 06-04-2015

Vandaag stond onze 4e mon wedstrijd op het programma beter bekend als de hell van Well en wij weten nu ook waarom.
Bij aankomst even de baan een beetje bekeken. De 2 zijspanklassen werden opgesplitst in 2 groepen doordat de baan anders te small is.
Rond 11 uur konden we beginnen met de training, die beviel goed lekker rondes op tempo gereden,doordat de baan er nog super in lag. We hadden dit keer geen tijdtraining.
De 1e manche de eerste paar meters zaten we er nog aardig bij tot we iets terug zakte en van achteruit naar voren moest komen. We zijn geëindigt op een 7e plaats.

veel meer foto's in ons album

De 2e manche waren we goed weg met de start,4e door de bocht tot op het lange heuvelige stuk ging het niet helemaal lekker.
Er kwan een ander team bij het bakwiel, waardoor we in de greppel kwamen en er af gingen en we daarna als laatste weer helemaal bij de groep moesten aansluiten.
We zijn goed naar voren gekomen, want hier en daar vielen er ook teams uit deze manche zijn we 4e geworden waar we ook blij mee zijn dag totaal zijn we 5e geworden.
Het was weer een mooie crossdag.

Volgende week zondag rijden we onze 5e mon wedstrijd in Schaijk.

Tot dan!

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Zijtaart 29-03-2015

Vol goede moed vetrokken we zondagmorgen richting Zijtaart voor de 3e nk.
Ondanks het slechte weer lag de baan er best aardig bij,de training verliep goed en
met een 4e tijd bij de nationalen waren we best tevreden .
nog een aantal foto's in ons album
De start van de 1e manche was prima links en rechts stonden diverse teams stil
maar hier konden we prima omheen rijden.
Liggens op een 3e plaats werd na 1 ronde besloten de wedstrijd stil teleggen en
na 5 minuten werd het hele progamma afgelast (in onze ogen hadden we zeker de 1e manche uit kunnen rijden)
en konden we naar huis.

Volgende week rijden we op 2e paasdag 06-04-2015 in Well (Limburg)

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Overloon  22-03-2015

Vandaag stond voor ons de 2de wedstrijd van de mon op het programma.
Toen we aankwamen moest ik (Sven) eerst zich weer even laten herkeuren omdat we een startverbod hadden gekregen na onze val partij in mill. Gelukkig was alles goed en konden we starten.
De training verliep goed de baan lag er al aardig zwaar bij door de vele klasses. Uiteindelijk hadden we een 5de tijd weten neer te zetten. Daarna alles weer schoon en klaar gemaakt voor de eerste manche.
We waren heel slecht weg met de start en zaten in de achterhoede. Maar na slim te hebben gereden en niet vast komen te staan zijn we uiteindelijk geëindigd op een 3 de plek vlak achter de nummer 2.
Alle foto's in ons album.
Daarna weer alles klaar gemaakt voor de tweede manche. Helaas kwamen we de eerste ronde al in een opstopping te recht en waren we de aansluiting op de rest kwijt. Helaas kwamen we niet goed in ons ritme en zijn we slechts als 7de geëindigd in de tweede manche. Uiteindelijk waren we totaal 4de en grepen dus net mis van een podiumplek.
Hopelijk zal het volgende week in Zijtaart wat beter gaan.
We gaan er alles aan doen om een podiumplek te halen.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Zondag 01-03-15 mon Mill

Zondag morgen zijn we vroeg vertrokken naar onze eerste officieel mon wedstrijd in Mill.
De training de baan lag er goed bij. Het was voor ons de 2e keer van dit seizoen op de motor, dus nog een beetje inkomen. We hebben 2 rondes goed de baan verkent om daarna de rondes op tempo te kunnen rijden.
Met als resultaat een 25e tijd.
 
De start van de 1e manche we starte vanaf de 2e rij achter team Veldman, we konden goed meekomen en hier en daar wat teams in halen. We zijn gefinisht bij de nationalen als 6e.
De 2 e manche hadden we onze zelfde plek achter team Veldman. Met de start konden we weer goed meekomen, alleen na de 2e bocht zakte we terug. Het was geen makkelijk baantje, nog een klein stukje voor de start ging het mis, de achterkant schoot omhoog waardoor de punt in de grond kwam en we over de kop gingen. De motor weer rechtop getilt alleen kon Sven niet meer door omdat hij verkeerd op zijn knie terecht kwam en er teveel last van had. Dus helaas houd het voor ons op deze manche.
Sven is toch voor de zekerheid naar het ziekenhuis gegaan om fotos te laten maken, maar er zat geen breuk. Waarschijnlijk zijn het opgerekte kniebanden, hij heeft een brace die hij om moet houden deze week en vrijdag moet hij terug komen voor controle.

Helaas van de 2e manche. hopen dat we ons ritme de volgende wedstrijd weer op kunnen pakken.

Groeten team Wisselink/Peddemors #11


Ons zijspan voor 2015VERSLAGEN 2014

VERSLAGEN 2013

VERSLAGEN 2012
                    
VERSLAGEN 2011
                        


                                                                                                                                                                                                                    
©  Webdesign door Henry